Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

«ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΕ ΚΑΤΑ ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ # 4!»

23Η ΜΑΙΟΥ 2010
ΠΡΟΣ: Κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΑΘΗΝΑ

ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ

ΘΕΜΑ: «ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΕ ΚΑΤΑ ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ # 4!»

ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΜΑ

1. ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΗΜΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6840/8-7-09 (ΣΧΕΤΙΚΟ 1 = Σ 1) ΖΗΤΗΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΣΑΣ, Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΔΙΚΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚ ΑΘΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΟΠΩΣ Π.Χ. ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3091/2002, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΔΕΚ ΣΩΣΤΑ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ, ΜΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΑΓΟΡΕΣ (ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ) ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΩΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ Ε 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!! ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΙΣΩΣ ΤΗΣ ΤΡΑΝΗΣ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΤΩΝ ΑΚΟΥΣΙΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 792/8-7-09.
2. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Η ΣΥΓΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΕΞΩΧΩΡΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΕΞΩΧΩΡΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΟΡΕΙΑ! ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΛΘΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΩ! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ! ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΕΞΩΧΩΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ, DORSCH LTD, ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΑ), ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΧΡΕΩΝΕ, ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ, ΣΕ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΚΑΙ Ο ΝΑΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ (AIR CHARTERS) ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΟΛΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΑΓΟΡΑΖΑ ΣΕ ΔΟΛΑΡΙΑ ΕΝΩ ΠΩΛΟΥΣΑ ΣΕ ΕΥΡΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΑΠΑΝΗΡΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΕΥΡΩ – ΔΟΛΑΡΙΟΥ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η DORSCH, ME TON ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ! ΕΤΣΙ Η TANGARA ΑΓΟΡΑΖΕ ΣΕ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΩΛΟΥΣΕ ΣΕ ΕΥΡΩ. ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΠΡΟΦΑΝΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΜΑΛΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!
3. ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΓΓΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΙΣΚΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΟΓΚΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ, ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ. ΣΕ ΤΖΙΡΟ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, 1% ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΔΟΛΑΡΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ Ε 85000!
4. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΥΘΕΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΑΦΟΤΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΣΥΝΗΜΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 1071492/3897δις/ΔΕΥ-Β’ ΤΗΣ 16/ΙΟΥΛΙΟΥ/2009 (Σ 2), ΠΟΥ Η Κ. ΜΑΓΔΑΛΗ, ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΑΠΗΥΘΥΝΕ ΣΤΟΝ Κ. ΚΑΜΠΕΡΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΦΠΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ Ε 85.000! ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ, Η Κ. ΜΑΓΔΑΛΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΣ 8/7/09 ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ 1, ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΚΑΜΠΕΡΗ ΝΑ «....ολοκληρωθει αμεσα ο σχετικος επανελεγχος ...κλπ». ΤΕΛΙΚΑ Ο Κ. ΚΑΜΠΕΡΗΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ!
5. ΜΟΛΙΣ ΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ, ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟΝ Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 877/30-7-09. ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ = Σ 3. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 2 ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ «Πεταξα απο την χαρα μου ...οταν ελαβα την επιστολη σας ...κλπ».
6. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ 5180/30-3-10, (ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ = Σ 4) ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 2 ΜΕΧΡΙ 5, ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ Κ. ΚΑΜΠΕΡΗ, ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑ ΕΔΕ.
7. ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΟΜΩΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΖΗΤΩ ΕΔΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ Κ. ΚΑΜΠΕΡΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
8. ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑ Ο Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΗΡΕΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΚΑΜΠΕΡΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΤΗΝ 15/10/09, ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, Ο Κ. ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΝΟΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ, ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2009, ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΚΑΜΠΕΡΗ ΝΑ «επισπευσει τις ενεργειες του ...κλπ». ΑΡΑ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΓΙΑΤΙ Η Κ. ΜΑΓΔΑΛΗ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ (Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ) ΟΤΙ Ο Κ. ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Η ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΙΣΩΣ ΑΔΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΩ ΕΝΟΧΟΥΣ?
9. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΥΠΗΡΞΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΚΑΜΠΕΡΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ, ΕΝΩ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΜΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ! ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο Κ. ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ? ΕΠΙΣΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ? ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ Κ. ΜΑΓΔΑΛΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΚΑΜΠΕΡΗ? ΕΛΑΒΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΚΑΜΠΕΡΗ, ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ? ΚΑΙ ΑΝ ΟΥΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ, ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?
10. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ? ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΩΝ, ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΙΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ? ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ!
11. ΜΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Ο Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ, ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ. ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΚΑΙ ΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΑ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΜΕ ΑΔΙΚΗΣΑΝ, ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ, ΑΦΟΥ ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΑ CMR (ΦΟΡΤΩΤΙΚΕΣ) ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ, Ο Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ, ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΕΞΕΔΙΔΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΤΑΝ ΔΡΑΧΜΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ!!! ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛ 1061/7.4.2003!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ, ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ ΟΤΙ Ο Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΛΗΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!
12. ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.
13. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΜΗΝΕΣ ΑΦΟΤΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ(!!!!), ΑΚΟΜΗ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΥ, ΠΑΡΟΤΙ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΩ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΦΟΤΟΥ Ο Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΣ 16/4/2010 (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ), ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ «...ο κ. Καρανικας θα ολοκληρωσει την ερευνα του αμεσα και κατα προτεραιοτητα και θα εκδωσει το πορισμα του....»
14. ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ ΕΝΝΟΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ (ΠΑΡΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΑΜΕΣΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ). ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ??? ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΣΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ!! ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΩ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΩΣ?
15. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΡΙΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, Η ΤΗΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ! ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΧΩ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΤΟΥ ΔΕΚ, Κ.Κ. ΝΤΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΦΟΥΡΚΑΛΙΔΗ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛ 1061/7.4.2003! ΤΩΡΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΩΜΗΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛ. 1061/2003, ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΕ ΣΤΟΝ Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛ. 1061/2003.
16. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΕΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΤΕ ΕΝΟΡΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤOY Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ, ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΛΛΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 126 ΠΑΡ. 1+2 ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΩΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 106 ΠΑΡ. 1+ 2 ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.
17. ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 107 ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΩΔΙΚΑ (Ν. 3528/2007) ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ:
«1. Πειθαρχικά παραπτώματα αποτελούν ιδίως:
α) …
........
κα) η παραλειψη διωξης και τιμωριας πειθαρχικου παραπτωματος ..κλπ


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ
ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ)


ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ
TANGARA EΠΕ

ΚΟΙΝ: Κ ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ / Κ. ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ
Κ. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΌΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ
Κ. ΚΑΡΜΑΣ, ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΕΚ / Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ, ΕΠΙΘΕΩΡΗΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: