Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΕ ΚΑΤΑ ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ # 2

5Η ΜΑΙΟΥ 2010
ΠΡΟΣ: Κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΑΘΗΝΑ

ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ

ΘΕΜΑ: «ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΕ ΚΑΤΑ ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ # 2»

ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΜΑ

1. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΤΕ ΕΝΟΡΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ, ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 126 ΠΑΡ. 1+2 ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ (Ν. 3528/2007), ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΩΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 106, ΠΑΡ 1+2 ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΓΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
2. ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 107 ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 1, ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ιγ, ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ «η αδικαιολογητη μη εγκαιρη απαντηση σε αναφορες πολιτων»
3. ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΡΘΡΟ 107, ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ γ, ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ «η παραβαση της αρχης της αμεροληψιας». ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΔΕ, ΑΡΑ ΜΕΡΟΛΗΠΤΗΣΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΤΟΥ ΔΕΚ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ!
4. ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ Ν. 2690/1999, ΑΡΘΡΟ 4, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ «Οι δημοσιες υπηρεσιες, .......οταν υποβαλλονται αιτησεις, οφειλουν να διεκπεραιωνουν τις υποθεσεις των ενδιαφερομνων και να αποφαινονται για τα αιτηματα τους μεσα σε προθεσμια 50 ημερων......»
5. ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΟΥ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 1009139/25-1-2010 (= ΣΧΕΤΙΚΟ 1 = Σ 1) ΠΟΥ ΑΠΗΥΘΥΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΑΔΙΤΑΚΗ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΕΔΕ, ΚΛΠ (ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 13, ΣΕΛΙΔΑ 3 ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ), ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ Κ. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ, ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΤΟΥ ΔΕΚ, Κ.Κ. ΝΤΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΦΟΥΡΚΑΛΙΔΗ, ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΕ, ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ 1014509/43/Γ.Δ, ΤΗΣ 5/2/2009, ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ, ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΗΜΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΦΟΤΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΔΕ, ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ!
6. ΕΚΤΟΤΕ ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ (Σ 1), ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΑΒΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ ΑΓΝΟΗΣΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ.
7. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΠΑΡΟΤΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΑ ΣΤΟΝ Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ 1044661/9-4-2010, ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ + ΝΕΑΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΔΕ», ΟΤΙ ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ (ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 18, ΣΕΛΙΔΑ 5 ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ/ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ = Σ 2) , Ο Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ ΟΥΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΕΥ 1048792 ΕΞ/16-4-10 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ!
8. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Ο Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ 5Η ΣΕΛΙΔΑ ΟΤΙ «Ολες οι επιστολες σας αυτες, εχουν διαβιβαστει η ανατεθει, χωρις καθυστερηση μεσω της αρμοδιας Διευθυνσης μας την Επιθεωρησης Υπηρεσιων, στον οποιονδηποτε εχει αρμοδιοτητα να εξετασει και να διεκπεραιωσει το εμπεριεχομενο σ’αυτες αιτημα σας μεσα στα πλαισια της σχετικης νομοθεσιας και παντα τηρηθηκατε ενημερος» = Σ 3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ!
9. ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΔΙΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ 1044661/9-4-2010, ΑΚΟΜΗ ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 1009139/25-1-2010.
10. ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ.

ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ)
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ


TANGARA ΕΠΕ
Κοιν. Κ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, Κ. ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: