Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010

ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ!

26Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010

ΠΡΟΣ: Κ. ΚΑΡΜΑ
ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΕΚ
ΓΑΛΑΤΣΙ, TΗΛ: 210 2925 211 ΦΑΧ: 210 2915 187


ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΜΑ

ΘΕΜΑ: «ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ!»


ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΜΑ.

1. ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2002/2004, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΦΠΑ Ε 133.868,12 ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ 14300/1-06-05 ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΤΕΙΝΟΜΑΙ ΕΧΕΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ, ΚΑΙ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΔΕ ΚΑΤΑ ΔΕΚ, ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο Κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΕΣΗΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΙΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ Κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΑΡΧΗ, ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ), ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΑΣ Κ.Κ. ΝΤΟΥΡΟΣ + ΦΟΥΡΚΑΛΙΔΗΣ, ΜΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΜΟΝΟ Ε 48.218,91 ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΑΝ ΑΔΙΚΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ Ε 85.649,21 ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΦΠΑ, ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ ΦΠΑ! ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΑ 56 + 11 ΕΠΙΜΑΧΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ. ΣΧΕΤΙΚΟ 1 = ΣΧ. 1.
2. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ - ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ- ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ, (ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ INVOICE, ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΤΟΥ ΔΕΚ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΤΗΣ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑΣ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ) ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ??) Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΧΩΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ!
3. ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΩΣΤΕ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΠΩΣ Η ΕΦΟΡΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ, ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΝΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΑΘΩΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ, ΙΣΩΣ ΕΚΤΕΛΩΝΤΑΣ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΣΟ «ΚΑΛΑ» ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ! (ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ Π.Χ. ΑΠΟ ΤΟΝ (ΤΟΤΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ) Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, Κ. ΣΚΟΡΔΑ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΑ ΜΗΝΥΣΕΙ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΤΟ 2005, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΟΥ WWW.TANGARA.GR ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ WWW.ADIKIELLADA.BLOGSPOT.COM).
4. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΣΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΟΤΙ, ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΖΗΣΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ, ΟΠΟΥ ΑΦΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ, ΕΧΤΙΣΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ 400 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ GOOGLE, TANPERCH LTD)!
5. ΤΟ 2002 ΑΠΕΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕΣΩ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (TANGARA), ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ, ME ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ (ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΙΣΑΓΩΓΕΙΣ) ΕΙΧΑ ΗΔΗ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ! Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΜΟΙΡΑΙΑ, ΙΣΩΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΦΑΛΜΑ!
6. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΗΣ TANGARA ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ Ε 16 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟ 2002 ΑΠΟ ΤΑ Ε 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟ 2001.
7. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΛΘΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ Π.Χ. ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 10% ΕΝΑΝΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 % ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.
8. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΞΗΓΗΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΑ, ΤΟ ΔΕΚ ΜΕ ΒΑΦΤΙΣΕ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΣΩΡΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΒΑΣΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (!!!), ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΚΝΥΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ, ΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!
9. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ ΠΩΛΟΥΣΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΜΟΥ, ΗΤΟΙ ΝΩΠΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΠΕΡΚΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΝΩΠΑ ΨΑΡΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΦΤΑΝΑΝ Η ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΑΣ!
10. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΜΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΣΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ, ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ:
Α) ΕΦΟΣΟΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ, ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΩΠΩΝ ΨΑΡΙΩΝ, ΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ. ΑΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΘΑΣΕΙ Η ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ Η ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΔΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Α1) ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΦΘΑΣΕΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΤΕ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ TANGARA, ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ (FISCAL REPRESENTATIVES). ΣΕ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΦΠΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ (ΤΕΛΩΝΕΙΟ), ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΤΑΝGARA ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΦΠΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ! ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΩΘΗΚΕ (ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ) ΦΠΑ!! ΑΡΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΦΕΛΗΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΦΠΑ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΡΕΩΣΩ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ! ΑΡΑ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ!
Α2) ΑΡΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟΝ ΟΔΙΚΩΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ. ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 1.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΣΗ ΤΙΜΗ 5 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΚΙΛΟ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 300 ΤΟΝΟΥΣ ΝΩΠΗΣ ΠΕΡΚΑΣ!! ΑΝ ΑΓΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 2004, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 20% ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΛΟΓΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ 2002 ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 1.373.305,48 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.373.305.,48/5 = 274 ΤΟΝΟΙ ΝΩΠΗΣ ΠΕΡΚΑΣ!! ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ Ε 345.819 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2002 (ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΔΟΛΑΡΙΟ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩ = ΕΝΑ, ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ) ΤΟΤΕ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ Ε 1.027.486.48 ΠΟΥ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ 2002 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 6/5/2002 ΜΕΧΡΙ 10/6/2002 ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ! ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ Ε 1.027.486,48 ΠΡΟΣ 5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 205 ΤΟΝΟΥΣ ΝΩΠΗΣ ΠΕΡΚΑΣ! ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΣΤΑΘΕΙ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ 200 ΤΟΝΟΥΣ ΝΩΠΗΣ ΠΕΡΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΥΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 35 ΜΕΡΕΣ! 200 ΤΟΝΟΙ ΝΩΠΟΥ ΨΑΡΙΟΥ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ (ΨΥΚΤΙΚΑ ΜΕΣΑ), ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΗ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ Π.Χ. ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΗ Η ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΟΥΣ!
Α3) ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΙΕΤΡΕΧΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΖΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ!!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΟ ΟΦΕΛΟΣ Ε 85.000, ΕΝΩ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ! ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ 2002 ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΣΤΕΚΕΙ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΛΕΣ ΗΤΑΝ ΜΑΥΡΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΑΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΙΚΑ ΑΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
Β) ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ 56 ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 2002 ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ 5 ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ FURIO MARE (189/195/211/219/227 ME α/α (ΑΥΞΟΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ) ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ 23, 29, 43 50,56 ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΒΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ FURIO MARE ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ! ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ 2 ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΤΑ 219 ΚΑΙ 227 (ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ) ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ TANGARA ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ GERLING ΤΩΡΑ ATRADIUS, ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΟ 2006. Η GERLING ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Η ΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. ΑΥΤΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΧΕ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΙΣ NΩΠΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΨΕΙ - ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΤΙ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΤΟΤΕ Η GERLING ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕ 80% ΤΗΣ ΖΗΜΙΑΣ – ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ Η FURIO MARE. ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΗΜΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 4 + 5 (ΣΧ. 2.) ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ 189/195/211 ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ! Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ FURIO MARE HTAN E 266.130. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΔΡΑΝΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΗ 2006, ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΕΡΓΟΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΤΟ 2007/2008! ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 2453/17-3-08 ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΕΚ, 176 ΦΥΛΛΩΝ (ΣΧ. 4.) ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 5 ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ GERLING! ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ MOY, ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΤΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ GERLING ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ !!!!
Γ) Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ 100%, ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ EMAIL ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΡΟΚΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. ΣΧ.3. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΕΚ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ, ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΑΔΙΚΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2008! ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ!!! ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ! ΑΜΟΙΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙΣ!!
11. Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΜΗΝΕΣ, ΚΑΙ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΟΜΑΛΑ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΕ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΜΟΥ, Η Η ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΞΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ, ΔΙΝΑΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ. ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ. ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ: ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΜΟΥ, ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ, Κ. ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ, ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ. ΕΤΣΙ Ο ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟΥ ΦΠΑ, ΗΤΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ, ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ!
12. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΞΑΝΑΗΛΘΑΝ, ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΦΥΓΑΝ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ 56 ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΤΟΥ 2002 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ Ε 1.373.305,48 ΚΑΙ 11 ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 2004 ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΥΨΟΥΣ Ε 227.963,22 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΜΑΙΜΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑ ΤΟ ΦΠΑ, ΑΡΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟΥ ΦΠΑ, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑ ΤΑ CMR ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ (ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ). Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΣΑ ΤΑ CMR, ΗΤΑΝ ΟΤΙ Α) ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Β) ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΑΠΑΝΗΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΗΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ! ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ, ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΜΑΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΔΩΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ!
13. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ 2002 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 2453/17-3-08 ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΕΚ, 176 ΦΥΛΛΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ 2004. ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. ΣΧ.4.
14. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΜΩΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 9 ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ: «αν εχετε οποιαδηποτε απορια στα παραπανω σας παρακαλω να με παρετε τηλεφωνο ......η γραψτε μου μια επιστολη .. για περισσοτερες διευκρινησεις»
15. ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΩΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ Ε 85.649,21!!! ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ Η ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΜΕ ΟΔΗΓΕΙ ΒΑΣΙΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΛΑΒΑΝ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΜΕ «ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΟΥΝ» ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!
16. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ, ΗΤΟΙ ΑΝ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ, ΠΡΙΝ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ!
17. ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 7 ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ (ΣΧ. 5.) (ΕΚΘΕΣΗ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΦΠΑ) ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ «- απο τον ελεγχο των ενδοκοινοτικων παραδοσεων προκυπτει οτι οι κατωτερω συναλλαγες ανα διαχειριστικη περιοδο, δεν περιλαμβανονται στις καταστασεις των ενδοκοινοτικων παραδοσεων και δεν επεδειχθησαν τα εγγραφα μεταφορας». ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΗΛΕΓΞΑΝ ΤΙΣ ΕΝΔΟΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ? ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΛΙΔΑ, ΟΤΙ «Για τον ελεγχο των ενδοκοινοτικων συναλλαγων της ελεγχομενης επιχειρησης εσταλησαν τα υπ’αριθμ. 3418/23-5-06 (ΣΧ.6) και 8265/26-11-07 (ΣΧ.7.) εγγραφα μας προς την 14η Δ/νση ΦΠΑ /τμημα VIES η οποια απαντησε με τα υπ/ αριθμ 386806/VIES/11-7-2006 (ΣΧ.8) και 8177-07/Δ0014/28-11-2007 (ΣΧ.9) εγγραφα της αντιστοιχα». ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΒΕΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ 7.
18. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΗΛΕΓΞΑΝ ΤΙΣ ΕΝΔΟΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΔΟΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΝΔΟΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΔΟΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ (ΑΓΟΡΕΣ = ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ) ΚΑΙ ΕΝΔΟΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ (ΠΩΛΗΣΕΙΣ = ΕΞΑΓΩΓΕΣ). ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚ 3418/23-5-06 ΚΑΙ 8265/26-11-07 ΠΡΟΣ ΤΗΝ 14Η Δ/ΝΣΗ ΦΠΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, ΤΟ ΔΕΚ ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΔΟΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ! (ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ (ΝΩΠΗ ΠΕΡΚΑ) ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΛΛΑ «ΟΙΟΝΕΙ» ΕΝΔΟΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΓΑΘΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙ, ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ (ΟΠΟΥ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΣΤΗΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ-ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΗ), ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΗΣΑΝ Η ΔΕΝ ΗΛΕΓΞΑΝ, ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΦΕΙΛΑΝ, ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΑΣ!!! ΣΧ.10.)
19. ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ 14ΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΦΠΑ, 386806/VIES-11-7-2006 KAI 8177-07/Δ0014 -28-11-07 ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΙΙ. ΕΝΔΟΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ» ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ: «Στοιχεια ως προς την πραγματοποιηση ενδοκοινοτικων παραδοσεων της Ελληνικης Επιχειρησης προς Επιχειρησεις των Κρατων Μελων, θα πρεπει να αναζητηθουν στην αρμοδια για την επιχειρηση ΔΟΥ».
20. ΑΡΑ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ, ΠΡΙΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ Ε 85.000 ΜΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΟΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΟΦΕΙΛΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 14Η Δ/ΝΣΗ ΦΠΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛ 1201!! ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΒΑΣΕΙ ΕΝΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΡΙΜΗΝΟ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ. ΣΧ. 10.
21. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ 2/2002, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΤΗΝ 31/ΙΟΥΛΙΟΥ/2002, ΣΤΗ ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΔΙΚΟ, ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ, ΜΕ ΛΟΓΙΣΤΗ ΤΗΝ PRICEWATERHOUSE, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΦΟΡΕΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ?
22. ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Κ. ΚΑΡΜΑ, ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΑΝ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΕΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΩΣ ΠΛΑΣΤΑ!
23. ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΤΗΝ ΠΟΛ. 1201/29.10.1999, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΑΣ, ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 10 + 11 ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ (ΣΧ. 11) ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΜΕΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΙΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 5 ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ «Σε καθε περιπτωση αμφισβητησης της νομιμοτητας των ενδοκοινοτικων παραδοσεων οι Προισταμενοι των ΔΟΥ εχουν την υποχρεωση προσφυγης στη διαδικασια της διοικητικης βοηθειας .....Τμημα Δ’ VIES , ωστε να αναζητηθουν πληροφοριες απο τη φορολογικη διοικηση του κρατους μελους εγκαταστασης των αγοραστων».
24. ΑΡΑ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ VIES ΣΤΗΝ 14Η Δ/ΝΣΗ ΦΠΑ, ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ! ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΑΣ? ΑΝ ΝΑΙ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΕΤΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟ VIES ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ VIES!
25. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ VIES, ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛ. 1201!! ΑΥΤΟ ΕΞΑΛΛΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ 4167/14-7-08 (ΣΧ.12), ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ VIES!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΔΕΚ ΕΙΧΕ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ VIES, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ (ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ) ΤΟΥ VIES, ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗΚΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΠΑΡΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛ. 1201, ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ!!
26. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΟ VIES, ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΑΣ Κ.Κ. ΝΤΟΥΡΟ + ΦΟΥΡΚΑΛΙΔΗ, (ΣΧ. 8+9), ΡΗΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ, ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΔΟΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ. ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ VIES ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ!! NA ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ!
27. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΓΩ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ VIES NA ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝ ΤΟ ΔΕΚ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 56 + 11 ΕΠΙΜΑΧΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ VIES ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.
28. ΑΝ ΟΧΙ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ! ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ, ΓΙΑ ΑΝΑΙΤΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΝΤΙΜΟ ΠΟΛΙΤΗ, ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ (ΤΗΣ 27/3/2010) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!
29. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ!


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ)
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ


TANGARA EΠΕ

ΚΟΙΝ. Κ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Κ. ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
Κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ, ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
Κ. ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ, 14ΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΦΠΑ, ΤΜΗΜΑ VIES
Κ. ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ, ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: