Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2008

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ Κ. ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΚΑΙ Κ. ΤΡΑΓΑΚΗ

1Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ: Κ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΖΑΓΟΡΙΤΗ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΑΓΑΚΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΑΞΙΟΤΙΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ

ΘΕΜΑ: «ΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!»

ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ

ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ», ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 86 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΟΡΚΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ.
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΛΕΓΕ, ΣΤΟ ΓΟΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ Η ΑΔΙΚΙΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 15!! ΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ?
ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΕΥΘΕΩΣ Κ. ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΚΑΙ Κ. ΤΡΑΓΑΚΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΟΥΝ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 86 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ Κ. ΖΑΓΟΡΙΤΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ. ΚΑΤΑΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΦΤΩΧΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ.
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ, ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΙΣ «ΕΥΑΝΔΡΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ».
ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ, ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ!.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ)

ΚΟΙΝ. ΓΡΑΦΕΙΟ Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Κ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: