Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2008

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ Κ. ΤΣΙΠΡΑ

ΗΜΕΡ/ΝΙΑ: 28Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2008

ΠΡΟΣ: K. ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ

ΘΕΜΑ: «ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ???»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΟΝ FLASH TON Κ. ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗ ΔΕΝ ΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΕΘΕΣΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο Κ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 86 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ! Ο Κ. ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΣ ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ.
ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ!
ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΜΕΡΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΑΡΝΕΙΣΘΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΤΑΝ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ! ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ. ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΤΟΥΤΟ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΗΣ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ! ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΕΦΑΝΘΗΣΑΝ. ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΔΕΞΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ.
ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ Κ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΛΥΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΓΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΤΕΤΡΑΧΡΟΝΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!
ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ Ο Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ 4/2006. ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΛΑΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ Ο Κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΚΑΙ ΕΣΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ!
ΕΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ!
Κ. ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΟΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΩΜΑ. ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ.
ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ.
ΦΙΛΙΚΑ


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ)

ΚΟΙΝ. Κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ, Κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΚΟΜΜΑ ΛΑΟΣ
Κ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ, Κ. ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: