Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2008

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ Κ. ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΟΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

1Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ: Κ. ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ. ΧΑΤΖΗΣΩΚΡΑΤΗ

ΘΕΜΑ: «ΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!»

ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΤΗΛ. ΟΜΗΛΙΑ.

ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ» ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ BLOG MOY.
ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΠΕΣΗΜΑΝΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ Ο Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ!! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 15. ΑΝ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ?
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ KAI ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ, WWW.ADIKIELLADA.BLOGSPOT.COM ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΣ ΣΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ!
ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΑΦΟΤΟΥ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΣ 28.08.2008 ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ????», ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ BLOG MOY.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ KAI ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.


ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: