Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2008

ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!!

----- Original Message -----
From: Dimitris@tangara.gr
To: karximakis@parliament.gr
Cc: DAMANAKI@PASOK.GR ; LOVERDOS@HOL.GR ; pANGALOS@OTENET.GR ; MICHALIS@CHRISOCHOIDIS.GR ; GAP@PASOK.GR
Sent: Thursday, October 16, 2008 9:53 AM
Subject: ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Κ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ

ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑΣ ΣΑΣ, Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ.

ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ 2005, ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ 4/2004, ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕ ΤΗΝ Κ.Υ.Α. ΤΩΝ Κ.Κ. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ + ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΗΤΟΙ ΤΗΝ Ζ1-404 (ΥΠΕΡΚΕΙΜΕΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ) ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Ο Κ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΩΣ ‘ΑΠΑΤΗ’!!!

ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΗΝ 4/2004 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ 4/2006 ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΙΕΣΕΩΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 86 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3 ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ KAI ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΩΞΗΣ, ΔΙΟΤΙ Ο Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΖΗΜΙΩΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΑΝ ΨΑΡΙ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΟΤΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΔΙΗΡΚΕΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ (!!!) ΠΑΡΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!! ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!!

ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΣΤΟ BLOG MOY ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ E-MAIL ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ Κ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ, ΤΗΣ 23/04/2008, ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΨΩ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ.

ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: