Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2010

ΠΟΛ. 1061/7.4.2003

6Η ΜΑΙΟΥ 2010
ΠΡΟΣ: Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ, ΟΙΚ. ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΚΟΛΩΝΟΥ 2. 104 37 ΑΘΗΝΑ

ΑΓΑΠΗΤE Κ. ΚΑΡΑNIKA

ΘΕΜΑ: «ΠΟΛ. 1061/7.4.2003»
ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΜΑ
1. ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟ ΔΕΚ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΛ. ΜΕΤΑ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΕ, ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚ ΑΘΗΝΩΝ!
2. Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΛ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΑΠΟ ΕΞΑΓΩΓΕΣ! ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 7.
3. ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 7, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ «Η προσκομιση αποδεικτικου στοιχειου εξοφλησης του τιμηματος συνεπαγεται την αμεση επιστροφη του φπα»!!!. (ΑΡΘΡΟ 1, ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 6, ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ε). ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ, Π.Χ. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΕΜΒΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ «ΕΠΙΜΑΧΟΥ» ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ!!
4. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ε, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ «αποδειξεις μεταφορικων μεσων», ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΞΑΓΩΓΕΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ!!!
5. ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΤΟΤΕΛΩΣ, ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΘΕΩΡΗΜΕΝΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΕΜΒΑΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΜΑΧΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΚ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΣ, ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΠΛΗΘΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ (ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΚΑΜΠΕΡΗ) ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 2398/28-4-10 ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ», ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΑΜΕΣΑ, ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΕΚ Η ΣΤΗ ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΦΠΑ, ΔΗΛΑΔΗ Ε 85.649,21 ΣΥΝ ΤΟΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ ΔΕΚ!! ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΛ 1061/2003, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
6. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ Η ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΠΙΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ, ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΝΕΡΟ, ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ! ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΝ Κ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ.
7. ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ, ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΑΦΟΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ Η ΥΠΟΘΕΣΗ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΩ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ Ε 10.000 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ, ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ!
8. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ? ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ Κ. ΓΕΝΙΚΕ? Η ΑΚΟΜΗ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ? ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΜΙΑ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΚΗ ΛΥΣΗ: ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΖΗΜΙΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ.
ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ)
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

TANGARA ΕΠΕ
ΚΟΙΝ. Κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Κ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ, Κ. ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ.
Κ. ΚΑΡΜΑΣ, ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΕΚ, Κ. ΠΡΙΜΙΚΥΡΗΣ, ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.
Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: