Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2010

ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΕ ΚΑΤΑ ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ!!!

TΑNGARA LTD
FRESH & FROZEN NILE PERCH. VAT # EL 095731920
19, OLYMPIAS STR, 165 61 GLYFADA, ATHENS, GREECE.
TANGARA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ. ΝΩΠΗ & ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΠΕΡΚΑ.
TEL: +(30-210) 9637 203, FAX:+(30-210) 9637 203
E-MAIL: DIMITRIS@TANGARA.GR, ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ: WWW.TANGARA.GR

MOBLE /KINHTO : 694 55 47 109
ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ : WWW.ADIKIELLADA.BLOGSPOT.COM
20Η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010
ΠΡΟΣ: Κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΑΘΗΝΑ

ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ

ΘΕΜΑ: «ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΕ ΚΑΤΑ ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ»

ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΜΑ

1. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΤΕ ΕΝΟΡΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ, ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 126 ΠΑΡ. 1+2 ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΩΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 106, ΠΑΡ 1+2 ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟΥΣ.
2. ΤΗΝ 18/1/2010, ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ, Η Κ. ΜΟΥΡΑΤΗ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΙΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑ ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ (ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΡΝΕΙΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ Η ΙΔΙΑ) ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ Ε 85.000 ΑΠΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΦΠΑ, ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Ο Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ ΣΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑ, ΤΗΝ 15/10/2010, ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 1099513/5514/ΔΕΥ –Β’.
3. ΕΓΩ ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΔΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ, Ο Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 30 ΜΕΡΕΣ, ΤΟΤΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ο Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. (ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΩ, ΑΝ Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΥ).
4. ΕΠΙΣΗΣ Η Κ. ΜΟΥΡΑΤΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΓΕΝΙΚΟ = ΤΟΝ Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ, ΝΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΙΣΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Ο Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΗΨΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΣ 4/1/2010 ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ», ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ!
5. ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ Ο Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ, ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ, ΜΕ ΕΠΕΠΛΗΞΕ ΠΟΥ ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ, ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ, ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 80 ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΤΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΛΕΓΧΟΥ Ο Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ! (ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΑΝΕΜΕΝΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑ, ΑΦΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 80 ΜΕΡΕΣ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ!!).
6. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΗΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (11/1/2010), ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ (ΕΙΧΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΥΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ 4/1/2010) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΤΟΝΙΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ!!
7. ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ, ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΡΑ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ!!!
8. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΩ ΜΕ ΤΗΝ Κ. ΜΟΥΡΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΚΑΡΑΝΙΚΑ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ Ο Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2002, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ, ΠΑΡΟΤΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ Η ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ Κ. ΚΑΜΠΕΡΗΣ.
9. ΕΤΣΙ ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΗΝ Κ. ΜΟΥΡΑΤΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ, ΟΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2002 ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ Ο Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΣΕΙ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΔΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ.
10. ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΟΙ 30 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ, ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΟΜΑΤΑ 3 ΜΕ 4 ΜΕΡΕΣ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΙΔΙΑ!!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ 2010. ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ!
11. ΕΠΙΣΗΣ ΗΡΝΕΙΤΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΜΕ ΑΔΙΚΗΣΕ», ΟΠΟΥ ΕΞΗΓΟΥΣΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΩΣ ΜΕ ΑΔΙΚΗΣΕ Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ Κ. ΚΑΜΠΕΡΗΣ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ, ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΟΓΩ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΗΣ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ, ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΨΩΣΩ ΤΟΝ ΤΟΝΟ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΜΟΥ. Η Κ. ΜΟΥΡΑΤΗ ΟΜΩΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2002 ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑ.
12. ΕΤΣΙ ΕΦΥΓΑ ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ (ΣΗΜΕΡΑ) ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΔΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ «ΒΡΗΚΑ» ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ.
13. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ.
14. ΖΗΤΩ ΣΥΝΕΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΤΕ ΕΔΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ Η Κ. ΜΟΥΡΑΤΗ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΔΟΧΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΗΘΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ 2010!!! ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ Η ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ ΟΤΙ Ο Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΜΟΥ!!!
15. Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ Ο Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΕ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 5 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ!! ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΤΙΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ, ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΡΙΣΚΑΡΟΝΤΑΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΜΟΥ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ.
16. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΩ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΠΙΟΡΚΟ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑ ΑΝΗΛΕΩΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟ ΤΟΥ Κ. ΣΚΟΡΔΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΟΔΗΓΕΤΕΙΤΑΙ.
17. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ WWW.ADIKIELLADA.BLOGSPOT.COM
18. ME ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΩ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΠΟΛΕΜΑΩ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΟΝΚΙΧΩΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ. ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ 14 ΕΤΩΝ. ΜΟΝΑΧΟΣ ΜΟΥ! ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ, ΕΙΧΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΕΙ!
19. Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ INDUCEMENTS Η ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΣΕ ΣΥΝΘΛΙΒΟΥΝ. ΕΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΕΚ, ΜΕ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ, ΕΝΩ ΕΚΑΝΑ ΧΑΡΗ ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ, ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!! ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ: Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ! ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ. ΣΠΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ 09.00. ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΤΑ ΚΛΠ ΚΛΠ.
20. ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑΕΙ. ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΜΗΝΕΣ ΑΦΟΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΦΠΑ ΣΤΟΝ Κ. ΣΑΜΕΛΗ ΤΗΝ 2/9/2008 (ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ) ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΦΟΤΟΥ ΕΠΑΝΗΛΘΑ ΜΕ ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ (ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ Ο Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ), ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑ ΣΤΟΝ Κ. ΚΑΜΠΕΡΗ ΤΗΝ 13/1/2009. (ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ). ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο Κ. ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΖΗΜΙΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΚΟΥΣ!!!
21. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΗ ΧΩΡΑ Η ΕΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΑ, ΟΠΩΣ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ.
22. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ. ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ! ΚΑΠΟΙΟΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ!!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ
ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ)
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ


TANGARA ΕΠΕ

Κοιν. ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Κ. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Κ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ
Κ. ΚΑΡΜΑΣ, ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΕΚ ΑΘΗΝΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: