Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ

TΑNGARA LTD
FRESH & FROZEN NILE PERCH. VAT # EL 095731920
19, OLYMPIAS STR, 165 61 GLYFADA, ATHENS, GREECE.
TANGARA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ. ΝΩΠΗ & ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΠΕΡΚΑ.
TEL: +(30-210) 9637 203, FAX:+(30-210) 9637 203
E-MAIL: DIMITRIS@TANGARA.GR, ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ: WWW.TANGARA.GR

MOBLE /KINHTO : 694 55 47 109
ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ : WWW.ADIKIELLADA.BLOGSPOT.COM

7Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009

ΠΡΟΣ: Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ
ΑΘΗΝΑ

ΑΓΑΠΗΤΕ Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ

ΘΕΜΑ: «ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!»

ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΜΑ

1. ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΩΣ ΤΙΤΛΟ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΦΡΑΣΗ “Ipso Jure” ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΚ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
2. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ.
3. ΠΑΡΟΤΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚ, ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΕΚΤΕΝΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛ 1201/29-10-1999, ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, (σελ. 10 της εκθεσης τακτικου ελεγχου ΦΠΑ και σελιδα 12 της εκθεσης επανελεγχου ΦΠΑ), ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ! ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΚΑΚΩΣ, ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕ Η ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΓΡΑΠΤΗ ΜΟΥ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗ! ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 5 ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΛ, ΕΛΕΓΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ «Σε καθε περιπτωση αμφισβητησης της νομιμοτητας των ενδοκοινοτικων παραδοσεων οι Προισταμενοι των ΔΟΥ εχουν την υποχρεωση προσφυγης στη διαδικασια της διοικητικης βοηθειας ...... 14η Διευθυνση ΦΠΑ, τμημα Δ’ VIES, ωστε να αναζητηθουν πληροφοριες απο τη φορολογικη διοικηση του κρατους εγκαταστασης των αγοραστων». (ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΗ).
4. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥ (ΔΗΛ. ΤΟΥ ΔΕΚ) ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ. ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΝΕΠΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ΑΝ ΤΟ ΔΕΚ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟ!
5. ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΕΚ ΖΗΤΗΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ VIES ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ!!! ΟΙ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΟΜΩΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ ΔΕΚ ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ ΦΠΑ), ΟΛΕΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ (ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ. ΑΡΑ ΟΦΕΙΛΕ ΤΟ ΔΕΚ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΜΕΣΩ VIES, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ!!. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ! ΑΡΑ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ!
6. ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 16 ΦΥΛΛΩΝ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΠΟΛ. 1201/29-10-2001» ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΕΚ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 10693/12-12-08 ΟΠΟΥ ΕΠΕΣΤΗΣΑ (!!!!!) ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΛ. (ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ). Η ΙΔΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ Κ. ΚΑΜΠΕΡΗ ΜΕ ΑΡ, ΠΡΩΤ. 6673/15-12-08!!
7. ΠΑΡΟΛΟ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΙΝΑ ΣΤΟ ΔΕΚ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΔΕΚ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΔΕΚ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ ΥΠΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ (ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΚΟΠΙΜΑ), ΔΗΛ. ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΟΛ. 1201, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΥ ΦΠΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΗΝ 7/1/2009, ΔΗΛ. ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΦΟΤΟΥ ΑΠΗΥΘΥΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΕΚ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 10693/12-12-08, ΜΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΕΟ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟ ΦΠΑ ΓΙΑ ΤΟ 2003, ΥΨΟΥΣ Ε 119.661,91!!! ΣΙΓΟΥΡΑ Ο Κ. ΑΒΔΕΛΙΩΔΗΣ ΜΕ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΚ, ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΘΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΦΠΑ ΠΕΡΙΠΟΥ Ε 133,000!!
8. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ, TO ΔΕΚ ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!!!
9. ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ CMR ΔΗΛ. ΦΟΡΤΩΤΙΚΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΖΗΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΦΤΑΝΑΝ Η ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΝ ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΔΟΣ!!! ΗΤΑΝ ΝΩΠΑ ΨΑΡΙΑ (ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ) ΠΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΩΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ, ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ Ο ΦΠΑ, ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε. ΕΝΩΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΟΓΩ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ.
10. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 16 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΩΛΗΣΕΙΣ, MONO ΓΙΑ ΤΟ 2002, ΤΑ CMR HTAN ΧΙΛΙΑΔΕΣ!! ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΗΡΗ! ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΖΗΤΟΥΣΑ! ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ, ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΧΡΕΩΣΗ (ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ) ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΕΚ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΓΝΟΗΣΑΝ!!! ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΤΕ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΤΑ CMR!!!
11. ΚΑΙ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ!! Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΗΤΑΝ Ο ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ. ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ! ΕΧΑΣΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΩ ΤΟ ΔΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 2005, ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΝΩ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ Ε 133,000!!! ΚΕΡΔΙΣΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ GERLING ΓΙΑ E 264,000 KAI ΤΩΡΑ ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ ΟΠΩΣ ΕΜΜΕΣΑ ΜΕ ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΟ ΔΕΚ!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
12. ΚΑΙ Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ Κ. ΚΑΜΠΕΡΗΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ, Ο Κ. ΑΒΔΕΛΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ(!!!!!!), ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΕΣΘΕΝΤΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟΓΡΑΦΩΝ, ΛΟΓΩ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΟΥ, ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΜΕΛΙΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΜΟΥ, ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΨΥΓΕΙΟ, ΟΠΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΟΥ!!
13. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο Κ. ΑΒΔΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ!
14. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Κ. ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΤΟ 2007, ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ. ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ?
15. ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 70, ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚ, ΑΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΑΒΔΕΛΙΩΔΗ, ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΜΗΝΕΣ (!!!!!!) ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΕΚ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΜΟΥ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Κ. ΚΑΜΠΕΡΗ!!!! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ Κ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΗ, ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝ ΟΧΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ (ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΘΡΟΥ 70) ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕΑ!!!!
16. ΠΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΠΟΛ 1201, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΠΕΔΕΙΞΑ ΣΤΟ ΔΕΚ ΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΓΟΡΑΣΤΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ), ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΔΗΛ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ (!!!!!!), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΩΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΜΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΔΗΛΩΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΡΙΜΗΝΟ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΩΣ ΟΙΟΝΕΙ ΕΝΔΟΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΓΑΘΩΝ (ΤΡΙΓΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ), ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΝΔΟΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ!!!! (ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2002)
17. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΔΕΚ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΕ ΒΑΦΤΙΣΕ ΨΕΥΤΗ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ, ΤΗΝ PRICEWATERHOUSE ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΑ!!!
18. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ, ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?? ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Κ. ΑΒΔΕΛΙΩΔΗ, Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚ. ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛ 1201 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛ. 1073, ΑΦΟΥ ΑΡΝΕΙΣΘΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΚΟΥΣ ΣΤΟ ΦΠΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΤΕ!! ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΚΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΑΔΙΚΗΣΑΤΕ ΕΜΕΝΑ!
19. ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟΥΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ INVOICE!!!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!! Η ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ INVOICE !!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!
20. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΚ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛ 1201. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ (25/9) ΕΞΗΓΟΥΣΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ Κ. ΚΑΜΠΕΡΗ, ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛ 1201, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6673/15-12-08!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Ο Κ. ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΟΥ!!
21. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΤΙ ΕΝΩ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΕΚΑΤΟ ΜΗΝΑ(!!!!) ΑΦΟΤΟΥ ΥΠΕΒΑΛΑ ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΠΑ Ε 85.649,21 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΧΡΕΩΣΤΙΚΟΥ ΦΠΑ Ε 119.661,91, ΑΚΟΜΗ Ο Κ. ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΑΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ Η ΟΧΙ, ΠΑΡΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚ!!! ΕΙΧΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΚΑΜΠΡΕΡΗ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 134/16-1-2009!!!
22. ΑΛΛΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΦΟΤΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΦΠΑ, ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ, Κ. ΣΑΜΕΛΗ, ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 1765/2-9-08!!! ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ! ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΩ Η ΟΧΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ, ΟΙ ΒΑΡΕΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΚ ΜΕ ΑΔΙΚΗΣΕ!!!!
23. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ?? ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑΤΕ ΜΟΝΟΤΟΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ Κ. ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ!!!! ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ, ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΡΝΗΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ!! ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΠΙΛΑΤΟΥΣ!!! ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!
24. ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ BLOG MOY, ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑΝ ΤΙΜΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ!
25. Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ!! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΕΙΣΤΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ! ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ, ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΛΑΔΩΣΕΙΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ, ΘΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
26. ΠΡΟΤΕΙΝΩ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (Δ.Υ.) ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΝΑ ΚΤΥΠΑΝΕ ΚΑΡΤΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΕΤΕ ΔΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ!!
27. ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΔΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΚ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΦΠΑ, ΚΑΙ Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ Κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ. ΤΟ ESPRIT DE CORPS ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ! ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (Δ.Υ.) ΟΠΟΤΕ ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Η ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ΤΟ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!
28. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ? ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ? ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΣΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ! ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΕΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΤΙ Η ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ, ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΝΑΧΕΙΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΣΟΥ. ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΝΟΜΩΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Δ.Υ. ΟΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ!!
29. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 86 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ!!! ΑΜΕΣΑ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΜΕΣΟ ΑΛΛΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ «ότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο»!!!! (Οι δικαστές έκριναν ότι ο νόμος Αλφάνο (από το όνομα του υπουργού Δικαιοσύνης που πέρασε το νόμο υπέρ του Μπερλουσκόνι τον Ιούλιο του 2008) παραβιάζει κατάφωρα την βασική συνταγματική αρχή της ισότητας όλων των πολιτών έναντι του νόμου) (in.gr, 7/10).
30. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ (!!!!) ΑΚΟΜΗ ΙΣΧΥΕΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2003? ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ?? ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ Κ.Κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΛΟΒΕΡΔΟΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ???
31. ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΞΑΝ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΟΥ Κ. ΚΑΜΠΕΡΗ, ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 1998 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ. ΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΕΝ ΕΤΕΙ 2009 ΕΓΙΝΕ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 11 ΧΡΟΝΙΑ!! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΧΑΝΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ!! ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ!! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!
32. ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΟΙΩΘΩ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!! ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΑ ΤΟΝ Κ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ (ΤΟΤΕ), ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΞΗ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ. ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ, ΟΤΙ ΤΟ ESPRIT DE CORPS ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!! ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΗΛΙΔΑ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΜΙΜΗ! ΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ, ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ!!!
33. ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Η ΜΗΝΥΣΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ. ΣΚΟΡΔΑ, ΣΥΝΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ «ΑΠΑΤΗ» ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ, ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ!!! ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΑΝ ΟΙ Δ.Υ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΟ ΜΕΛΙ??? ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΧΩΡΑ!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.
34. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕ Ο Κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΑΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ, ΟΛΟΙ ΓΕΝΙΚΑ, ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΙΜΙΑ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥΣ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑ ΒΑΘΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΟΜΩΣ, ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΙΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ, ΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΜΗΝΕΣ! ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ (Δ.Υ.) ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΖΑΜΠΑ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ!!!
35. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ, ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 1066/24-9-09 ΚΑΙ ΤΙΤΛΟ «ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ» ΤΗΣ 24-09-09, ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΘΕΙ ΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ: Κ. ΣΚΟΡΔΑΣ 1090/24-9-09, Κ. ΜΠΕΖΑΣ 003921/24-09-09, Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 8546/24-09-09.
36. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚ, ΗΤΑΝ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΕΠΙΟΡΚΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΚ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛ 1073, ΛΟΓΩ ΑΛΛΩΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΑΒΔΕΛΙΩΔΗ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ!!
37. Κ. ΣΥΝΟΙΚΗ, ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ??? ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Κ. ΚΑΜΠΕΡΗ. ΠΟΣΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΚΑΜΠΕΡΗ? Ο Κ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΙΣ 30 ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Κ. ΚΑΜΠΕΡΗ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΡΟΦΟ!! ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ!! ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ???
38. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΑΙΤΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ

ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ)
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣTANGARA ΕΠΕ

ΥΓ. ΤΗΝ 6/10/09 ΜΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ Κ. ΜΑΡΘΑ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ Κ. ΑΒΔΕΛΙΩΔΗ ΣΤΟ ΔΕΚ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο Κ. ΑΒΔΕΛΙΩΔΗΣ ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ. ΑΠΕΦΑΣΙΣΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.


Κοιν. ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Κ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΙΑΣ
Κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Κ. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Κ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Κ. ΚΑΜΠΕΡΗΣ, επιθεωρητης
K. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, Γενικος Διευθυντης φορολογικων ελεγχων
Κ. ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΘΡΟΥ 70
Κ. ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΕΚ.
Κ. ΣΥΝΟΙΚΗΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 70 ΣΤΟ ΔΕΚ.
Κ. ΤΣΟΓΗΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Κ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Κ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Κ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Κ. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, Κ. ΔΑΜΑΝΑΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: