Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2010

ΠΡΟΣ: Κ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

από DIMITRIS SIOUTIS - http://TANGARA.GR — 29 Δεκεμβρίου 2009 @ 10:24


K. ΥΠΟΥΡΓΕ
1. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, ΜΕ ΝΟΜΟ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΑΠΟ ΧΩΡΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ (ΜΑΓΑΖΙΑ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ (ΓΙΑΤΡΟΙ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΛΠ), ΧΩΡΟΙ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ + ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΚΛΠ ΓΙΑ ΠΟΣΑ Ε 20 Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΑΝ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΚΑΡΤΑ. Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ: Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΘΑΡΥΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!!!! ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΤΑ Ο ΚΑΝΑΛΩΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΤΟΤΕ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ / ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΗΛΩΣΗΣ Η ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ!
2. ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΖΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΥΡΩΟΜΟΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΡΝΕΙΣΘΕ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ. ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ Ε 60,000 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΟΥ 50%.
3. ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ , ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΕΚΜΑΡΤΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ/ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ /ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΩΦΕΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ.
4. Κ ΥΠΟΥΡΓΕ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ. ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΙΣΧΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: