Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΣΤΑΣΗ R(2000)2 /ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ!!!


3Η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
ΠΡΟΣ: ΑΞΙΟΤΙΜΟ Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
 ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

 ΑΞΙΟΤΙΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ

  ΘΕΜΑ: «ΣΥΣΤΑΣΗ R(2000)2 /ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ!!!»

ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΜΑ. 

 1. ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ R(2000)2 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ ΕΔΔΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 6.1 ΤΗΣ ΕΣΔΑ. 
2. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΔΔΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΣ. 

3. ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΙΑΣ ΝΟΜΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. 

4. ΣΑΣ ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΔΙΚΕΙ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΝ. 

5. ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ «ΜΕΛΛΗΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΛΑΔΟΣ, 2012» ΠΑΡ. 15 ΕΩΣ 18, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΟ ΕΔΔΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡ. 17 ΚΑΙ 18 Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΗΣ 22/9/2011, ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΨΗΛΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΨΕΥΔΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ! 

6. ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΗΣ ΑΝ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΝΑ «αποφαινεται για τον ψευδη χαρακτηρα του εν λογω στοιχειου». 

7. ΑΡΑ Η ΣΥΝΗΜΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΣΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡ. 10 ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΔΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΔΗΣ! ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΝΣΚ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΔΔΑ ΟΤΙ « …στον τομεα της πολιτικης δικης … η επαναληψη της διαδικασιας ….αντικειται στην αρχη του δεδικασμενου …και της αρχης της ασφαλειας του δικαιου». 

8. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!! 

9. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΝΣΚ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΤΑΝ ΕΤΣΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!!!! 

10. ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ Η ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ Η ΕΥΘΥΝΕΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΤΟ DE NOVO ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΨΗΛΑΦΗΣΗΣ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΩ. ΚΑΙ Η ΑΝΑΨΗΛΑΦΗΣΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΠολΔ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 538!! 

11. ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡ. 15 ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΣΤΑΣΗΣ, ΣΤΟ EXPLANATORY MEMORANDUM! 

12. ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΛΗ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΑΨΗΛΑΦΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΔΑ! ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΙΑ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ Η ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ (ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΔΔΑ, ΣΤΟ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΔΔΑ, ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ!!! 

13. ΑΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ!!! ΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΟΜΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΦΕΛΟΣ. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!! 

14. ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ! 

 15. ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΗΜΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΔΔΑ «YANAKIEV v. BULGARIA, 10 August 2006», ΣΕΛ. 8, ΚΑΙ «LESJAK v. CROATIA, 18 February 2010» ΣΕΛ. 5, ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ!!! 
 16. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 1998!!!. ΑΡΑ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!! 

 17. Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΔΔΑ ΚΑΤΑ ΜΙΑΣ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΡ. 2731/11 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 1136/12 ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ. ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΜΟΥ «ΕΚΛΕΨΕ» ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ), ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ATRADIUS CREDIT INSURANCE N.V. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 3828/28-8-13 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ. 

18. ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΤΗΣ 14/1/2004 ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ Ε 10.000 ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ 9/1/04. 19. ΕΓΩ ΒΟΗΘΗΣΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗ Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΞΕΝΙΤΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΕΡΔΙΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ! ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. 

 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ. 

 ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΑNGARA ΕΠΕ 
 ΚΟΙΝ. ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ/ ΑΞ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ/ ΑΞ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΣΚ


Δεν υπάρχουν σχόλια: