Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010

ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ Κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟY

TΑNGARA LTD
FRESH & FROZEN NILE PERCH. VAT # EL 095731920
19, OLYMPIAS STR, 165 61 GLYFADA, ATHENS, GREECE.
TANGARA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ. ΝΩΠΗ & ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΠΕΡΚΑ.
TEL: +(30-210) 9637 203, FAX:+(30-210) 9637 203
E-MAIL: DIMITRIS@TANGARA.GR, ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ: WWW.TANGARA.GR

MOBLE /KINHTO : 694 55 47 109
ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ : WWW.ADIKIELLADA.BLOGSPOT.COM
16Η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010
ΠΡΟΣ: Κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΑΘΗΝΑ

ΑΞΙΟΤΙΜΕ Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ

ΘΕΜΑ: «ΑΙΤΗΣΗ ΕΦΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ Κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟY»

ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΘΕΜΑ

1. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ, ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΘΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΦΠΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚ ΑΘΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.
2. ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΦΠΑ (ΕΓΓΡΑΦΟ 14300/01-06-05): ΤΟ «ΑΚΡΙΒΕΣ» ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΣΕ ΕΓΧΡΩΜΗ ΜΟΡΦΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΙΑΤΕΙΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΟΘΕΥΤΕΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΑΥΡΟΑΣΠΡΟ ΑΝΟΘΕΥΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΜΟΥ Κ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ, Η ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΟΣ ΤΟ 2005.
3. Η ΝΟΘΕΥΣΗ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΕΝΟΣ Χ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ α ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 1 ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΥ. ΤΟ Χ ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΓΧΡΩΜΗ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΥΛΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ Χ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 6!! ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ Χ ΑΠΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΑΓΓΑΣ!!!
4. ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΕΝΑ Χ ΣΤΟ α, ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΦΠΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΦΠΑ!!!!
5. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΔΕΚ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΥΠΑΙΤΙΑ, ΔΕΝ ΔΙΕΝΗΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΦΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/06/05, ΟΠΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ Η ΠΟΛ 1073/2004, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΒΡΗΚΕ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΕΝΑΝ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΒΟΛΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ: ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΕΣ!! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΟΤΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΘΕΥΜΕΝΗ!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΗΓΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΗΜΜΕΝΗ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΔΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΑΒΔΕΛΙΩΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ 19/11/2008, ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΑ ΣΤΟ ΔΕΚ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 9825/24-11-08.
6. ΕΤΣΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΤΟ ΔΕΚ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο Κ. ΑΒΔΕΛΙΩΔΗΣ, ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΕ ΑΝΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΓΚΑΙΡΑ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΠΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑ!! ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΑΡΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΦΠΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ Ε 48.000, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ, ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Κ.Κ ΑΒΔΕΛΙΩΔΗ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ!!! ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΘΙΞΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ? ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ Esprit de Corps???
7. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΤΙ Η ΝΟΘΕΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚ ΑΘΗΝΩΝ. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΣΠΟΡ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ!!!! "Οι Ελληνες μας εξαπάτησαν επί 10 χρόνια", ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΑΡΘΡΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!!
8. ΣΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ Κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ: α) ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΥ Η ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΜΟΥ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝ Η ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΕΤΣΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 1/1/2004, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕ Η ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΝΕΑ ΑΙΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΗ Η ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ!! β) ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛ. 6780160 ΣΤΗΝ ΕΓΧΡΩΜΗ ΑΙΤΗΣΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΤΕ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ Η ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ Η ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Η DELOITTE (DTAS)!!! ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ, ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ «Αφισας Ελλας η κατι αναλογο»!! ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΟΙΟΣ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΝΟΘΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ!! γ) ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΡΑΣΗ «Παρεληφθη μαζι με αντιγραφο τροποποιητικης εκκαθαριστικης ΦΠΑ 2004». ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΕΠ’ ΑΥΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ 2171/2-2-2010, ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΙΤΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ» ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΣ ΦΠΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ, ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΦΠΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΓΧΡΩΜΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η Κ. ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ, ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΕ, Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΗ ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ. ΑΡΑ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, Η Κ. ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΡΑΣΗ!!.
9. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ Η ΕΓΧΡΩΜΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο Κ. ΚΩΣΤΑΣ, ΤΟΤΕ ΟΦΕΙΛΕ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ Η ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, ΕΠΡΕΠΕ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΕΚ Η ΤΟ ΔΕΚ, ΟΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΒΑΛΛΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΠΑ, ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ!!!
10. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ Κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΤΟ ΔΕΚ ΑΘΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΤΟ Χ ΣΤΟ ΤΕΡΑΓΩΝΑΚΙ α, ΑΦΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛ 1073, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ!! ΑΛΛΑ ΔΙΕΛΑΘΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ Κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΣΥΝΗΜΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 5962/13-10-05 ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΕΚ, ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΟΥ ΕΝ ΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ! ΑΦΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΕΚ ΔΕΝ ΗΛΘΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2005, ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΓΡΑΠΤΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2005??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΛΘΕ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2006, ΑΦΟΥ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ (ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ) ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 480/20-01-2006??? ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η 4121/23-06-2006 (ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2006!!! ΑΡΑ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΤΡΟΠΟ ΤΙΝΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚ Η ΝΟΘΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΛΘΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ???
11. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΕΚ ΤΗ ΝΟΘΕΥΣΗ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ, ΕΓΩ?? ΑΥΤΟ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ Κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΛΛΑ Ο Κ. ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΑΓΝΟΗΣΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ EMAIL ME ΤΗΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ DELOITTE DTAS, (ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 12066/05-06-08 ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΕΓΓΡΑΦΟ 14300/01-06.05) Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΤΗΝ 3/6/2005 ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ «Εμεις για ταχυτερη –απο πλευρας ΔΟΥ – διαχειριση της επιστροφης ΦΠΑ καναμε μνεια μονον των διαταξεων του αρθρου 6, οπως καθαρα φαινεται και στην αιτηση ειστροφης ΦΠΑ που ηδη κατατεθηκε ...»!!
12. ΔΗΛΑΔΗ, ΕΝΩ Η ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΡΗΤΑ ΟΤΙ ΒΑΛΑΜΕ Χ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙ, ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 6, ΑΥΤΗ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΕΙ!!! ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΑΔΙΚΟ!!!
13. ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ 11972/4-6-08 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΜΜΕΣΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΝΟΘΕΥΜΕΝΗ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥ.
14. ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΙΚΑ, ΠΑΡΟΤΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΝΟΘΕΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚ, ΑΝ ΤΟ ΔΕΚ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΝΟΘΕΥΣΗ, ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΟΣ. ΑΛΛΑ Η ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΝΟΘΕΥΣΗ ΕΝΩ ΤΟ ΔΕΚ ΕΙΧΕ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!! ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!! ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΜΕ, ΝΟΘΕΥΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ?? ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΟΣΟ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΚΟ, ΚΑΚΙΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!
15. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΑΒΙΑΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΝΟΘΕΥΣΗ ΤΟ ΔΕΚ, ΑΝ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ? ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΒΑΘΙΕΣ ΡΙΖΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΚ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΟ ΔΕΚ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ!! ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ Κ. ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟ ΔΕΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΕΚΛΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ (ΠΛΗΡΩΝΕΙ) ΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΚΥΒΕΥΟΝΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!!!
16. ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΗΤΑΝ Η ΠΙΘΑΝΗ ΝΟΘΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!
17. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΧΕΔΟΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΑΚΟΜΗ ΕΚΛΙΠΑΡΩ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΕΛΕΓΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΦΠΑ. ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΑΧΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!!! ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ, ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΕΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ

ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ)
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

TANGARA ΕΠΕ

Κοιν. Κ. ΚΑΡΜΑΣ, ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΔΕΚ ΑΘΗΝΩΝ.
Κ. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ
Κ. ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ, ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: