Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!!

----- Original Message -----
From: Dimitris Sioutis (MBA)
To: JPAP@MNEC.GR
Cc: PRIMEMINISTER@PRIMEMINISTER.GR ; KSKAN@PASOK.GR ; INFO@DIAMANTOPOULOU.GR ; IDIMARAS@OTENET.GR ; LOVERDOS@HOL.GR ; kati@enet.gr ; svradelis@dolnet.gr ; KARAISKAKI@KATHIMERINI.GR ; INFO@ZOUGLA.GR ; rovva@pegasus.gr ; jpretenteris@dolnet.gr ; ELLINOFRENEIA@SKAI.GR ; Neoklis K Solomos ; STUDIOA@ALPHATV.GR ; sk@megatv.com ; 6-10MAZI@ANTENNA.GR ; vsotiropoulos@gmail.com ; EKONSTADOUDAKI@E-TYPOS.COM ; SKOSIONI@SKAI.GR ; ANDREAS HOULIARAS ; KATAGGELIES@ALPHATV.GR ; ILIANA@PROTOTHEMA.GR ; L.BOUKOUVALA@SFINA.GR ; INFO@EVENIZELOS.GR ; PROTIGRAMI@ERT.GR ; KOINONIA@MEGATV.COM ; AGAL@PARLIAMENT.GR ; androulakis@mimis.gr ; ALAVANOS@SYN.GR ; DCHATZISOK@PARLIAMENT.GR ; YDRAGASAKIS@PARLIAMENT.GR ; KKE@PARLIAMENT.GR ; F.SEVASTIADIS@PARLIAMENT.GR ; KANELLI@OTENET.GR ; Paschos Mandravelis ; Cc: YPERRIS@MNM.GR ; DDASOPOULOU@MNM.GR ; KARLATIRATOTA@YAHOO.GR ; KARAGIANNIDIS@PHILATHLOS.GR ; SKOM@OTENET.GR ; CHIOTAKIS@PROTOTHEMA.GR ; PBOUS@MNM.GR ; GPETRIDIS@MNM.GR ; KLITOSKAR@YAHOO.GR ; PILOT@TECHNICALPRESS.GR ; CZAMPOUNIS@PROTOTHEMA.GR ; George Christoforidis TKARAMITSOS@PROTOTHEMA.GR ; Cc: SARADAKOS@PEGASUS.GR ; KNANOS@PEGASUS.GR ; MAPSARA@PEGASUS.GR ; KATSAROU@PEGASUS.GR ; MADAM@PEGASUS.GR ; DAMANAKI@PASOK.GR ; pANGALOS@OTENET.GR ; MICHALIS@CHRISOCHOIDIS.GR ; MATSI@PARLIAMENT.GR ; KOUVELIS@ACTIVENET.GR ; espresso@espressonews.gr ; NAMA@ALTER.GR ; AVRAMOPOULOS@OTENET.GR ; PG@ERT.GR ; Δημήτριος Στρατούλης ; korai@enet.gr ; Georgiadis ; THEMOSANASTASIADIS@ARTHRON.GR ; GSKAFIDAS@PEGASUS.GR ; desk@cpress.gr ; troktikos troktikos ; press.gr@hotmail.com ; info1@mohaw.gr ; LZAGORITIS@PARLIAMENT.GR ; tassos@folders.gr ; karximakis@parliament.gr ; GAP@PASOK.GR ; o.poulou@parliament.gr ; YPERRIS@MNM.GR ; n.papas@syn.gr ; tsipras@syn.gr ; INFO@KMITSOTAKIS.GR
Sent: Wednesday, April 29, 2009 11:59 AM
Subject: ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!


ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ


Κ. Παπαθανασιου


Με αρ. πρωτοκολλου 1520 την 15/9/2008 σας απηυθυνα, ως υφυπουργο, επιστολη με τιτλο «πατε σπιτι σας» την οποια αγνοησατε. Την επισυναπτω προς ενημερωση των αναγνωστων.

Σε αυτη την επιστολη σας ειχα πει οτι κατα την αποψη μου, ειστε ενας Επιορκος Υφυπουργος!! Τιποτε δεν εχει αλλαξει απο τοτε εκτος του οτι ειστε υπουργος. Αποδειξη οτι η επιορκια επιβραβευεται στην κυβερνηση Καραμανλη!!!!


Δυστυχως, οπως δειχνουν τα πραγματα, θα τη γλιτωσετε διοτι κανεις δεν ψηφιζει να παει η καταγγελια μου στην ολομελεια. Σαφεστατη αποδειξη της ηθικης καταπτωσης ολων του βουλευτων, τους οποιους οι πολιτες πρεπει να φτυνουν με καθε ευκαιρια, αφου παραβιαζουν το συνταγμα!


Αλλα αν εχετε μπαλακια θα πρεπει εσεις ο ιδιος να ζητησετε να ελεγχθουν οι καταγγελιες μου. Και αν ειμαι συκοφαντης πρεπει να τιμωρηθω και να μου παρετε και το σπιτι μου. Ετσι θα εχετε 40 σπιτια συν ενα το δικο μου, για τα γεραματα!


Σπιτια σιγουρα εχετε αλλα μπαλακια ομως δεν εχετε. Οι τιμιοι ανδρες εχουν ως μεγαλυτερο περιουσιακο τους στοιχειο την Τιμη και την Υποληψη τους. Αυτα δυστυχως ειναι ψιλα γραμματα στη σημερινη Ελλαδα και ιδιαιτερα στην κυβερνηση και στη βουλη.


Σας προκαλω λοιπον να κανετε το αυτονοητο. Να δεχτειτε να ερευνηθουν οι καταγγελιες μου!! Ζητηστε απο τη βουλη να σας παραπεμψει ωστε το δικαστηριο να σας αθωωσει, αν πιστευετε οτι ειστε αθωος. Και τοτε να μου παρετε και το σωβρακο. Εγω αυτο θα εκανα!


Επισης σας προκαλω σε δημοσιο διαλογο οπουδηποτε και με οποιονδηποτε, ωστε να μαθουν οι Ελληνες την αληθεια. Οτι τους πουλησατε. Τους προδωσατε. Και ευτυχως ειμαστε στην Ευρωπαικη Ενωση και ετσι αναγκαστηκατε να συμμορφωθειτε με το νομο, με καθυστερηση ομως δυο ετων, και μονο επειδη ΕΓΩ κατηγγειλα την απατη!!!


Αν και παλι με αγνοησετε θα σας μεινει η ρετσινια του επιορκου μεχρι να πεθανετε. Και θα το αξιζετε 100%.


Αυτο το email και την τυχον απαντηση σας, θα το αναρτησω στο blog μου www.adikiellada.blogspot.com και ισως το συμπεριλαβω σε βιβλιο αν αποφασισω να το γραψω.


Σας ευχαριστω για την προσοχη σας


Φιλικα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ)





Dimitris Sioutis (MBA)
19, Olympias str,
16561 Glyfada
Athens, Greece
Tel/Fax: + 30 210 96 37 203
MOBILE: + 30 694 55 47 109
Email: Dimitris@Tangara.gr
www.tangara.gr
www.adikiellada.blogspot.com





.........

3η Σεπτεμβριου 2008
Προς: κ. Παπαθανασιου
Υφυπουργο Οικονομικων
Αθηνα

Κυριε Υφυπουργε

θεμα: «Πατε σπιτι σας!»

Ευγενικα αναφερομαι στο παραπανω θεμα.

Φετος τον μαρτη ο κυβερνητης της Νεας Υορκης κ. Eliot spitzer, παραιτηθηκε διοτι αποκαλυφθηκε οτι ηταν ο πελατης με αριθμο 9, σε πολυτελη οικο ανοχης! Στην ελλαδα της μιζας και της συναλλαγης, ισως αυτο το γεγονος να ηταν ψιλα γραμματα στις εφημεριδες.
Εσεις ομως που συνειδητα παραβιασατε τους νομους του κρατους και ζημιωσατε εκατομμυρια ελληνες καταναλωτες με την παρανομη αγορανομικη σας διαταξη 4/2004, ειστε ακομη κυβερνητικο στελεχος!
Δυο κοινωνιες με διαφορετικα μετρα ηθικης. Ενας κυβερνητης παραιτηθηκε για μια πραξη που εμπιπτει, κυριως, στην σφαιρα της ιδιωτικης του ζωης, ενω σιγουρα δεν ζημιωσε κανενα πολιτη της χωρας του με αυτο που εκανε, ενω εσεις παροτι παρανομησατε, αρα εχετε ποινικες ευθυνες, διοτι εξυπηρετουσατε τα παρανομα συμφεροντα της βιομηχανιας και των σουπερμαρκετ, σε βαρος των καταναλωτων, δυστυχως δεν εχετε την αναλογη ευαισθησια!
Ακομη χειροτερα ο πρωθυπουργος της χωρας, αγνοωντας τις επιστολες μου και παραβιαζοντας το συνταγμα, κατα την αποψη μου, σας κρατα στη θεση σας, ενω σιγουρα η παρουσια σας δεν τιμα τον κ. Αλογοσκουφη, που σας εχει υπο την σκεπη του!
Πιστευω οτι ειστε ενας επιορκος υφυπουργος, που ειπε ψεματα στη βουλη, στις δυο ερωτησεις του κ. Δραγασακη! Τελικα ομως αναγκαστηκατε να καταργησετε την α.δ. 4/2004, και την αλλαξατε με την 4/2006, και ετσι συμμορφωθηκατε με την ΚΥΑ Ζ1-404, αλλα μονο επειδη σας τραβηξε το αυτι η Ευρωπαικη Επιτροπη! Δηλαδη εδω εχουμε ξεκαθαρα ομολογια ενοχης!
Επιπλεον και ο Αρειος Παγος συμφωνει οτι υπαρχουν ενδειξεις ποινικης ευθυνης, διοτι εστειλε την καταγγελια μου στη βουλη απο το 2005!
Δυστυχως ομως σε αυτη τη διεφθαρμενη χωρα ακομη και τα αριστερα κομματα αρνουνται να εφαρμοσουν το συνταγμα δηλαδη αρνουνται να σας στειλουν να κατσετε στο σκαμνι!
Σιγουρα ειναι μια αρρωστη και καταπτυστη συναδελφικη αλληλεγγυη που δεν τιμα ουτε τη βουλη ουτε την πατριδα μας.
Εσωκλειω και την ανοιχτη επιστολη μου προς τους καταναλωτες, προς ενημερωση σας και σας διαβεβαιωνω οτι θα συνεχισω τον αγωνα μου με ολες μου τις δυναμεις, ωστε να πατε σπιτι σας το ταχυτερο δυνατον, διοτι ζημιωσατε τον τοπο.
Και επειδη αξιζουν συγχαρητηρια στον πρωθυπουργο μας για την σοφη αλλα καθυστερημενη αποφαση του για τον κ. Βουλγαρακη, εχετε υποχρεωση πιστευω, να τον διευκολυνετε με την παραιτηση σας, αλλιως θα προκαλεσετε ζημια στο κομμα και πρωτιστως στον ιδιο!!
Και αν ειναι αληθεια αυτα που διαβαζω, με σαραντα σπιτια, πεντε μηχανες και την υπουργικη συνταξη, σιγουρα θα εχετε ενα αξιοζηλευτο μελλον!!

Σας ευχαριστω προκαταβολικα για την προσοχη σας στα ανωτερω.
Με ευγενικους χαιρετισμους
Δημητρης Σιουτης (MBA)


Διαχειριστης
Τangara ΕΠΕ

κοιν. Γραφειο κ. Πρωθυπουργου
κ. Αλογοσκουφης, υπουργος οικονομιας και οικονομικων
κ.κ. Βουλευτες, ο τυπος και τα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: