Πέμπτη, 7 Μαΐου 2009

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ???

----- Original Message -----
From: Dimitris Sioutis (MBA)
To: YDRAGASAKIS@PARLIAMENT.GR
Cc: PRIMEMINISTER@PRIMEMINISTER.GR ; KSKAN@PASOK.GR ; INFO@DIAMANTOPOULOU.GR ; IDIMARAS@OTENET.GR ; LOVERDOS@HOL.GR ; kati@enet.gr ; svradelis@dolnet.gr ; KARAISKAKI@KATHIMERINI.GR ; INFO@ZOUGLA.GR ; rovva@pegasus.gr ; jpretenteris@dolnet.gr ; ELLINOFRENEIA@SKAI.GR ; Neoklis K Solomos ; STUDIOA@ALPHATV.GR ; sk@megatv.com ; 6-10MAZI@ANTENNA.GR ; vsotiropoulos@gmail.com ; EKONSTADOUDAKI@E-TYPOS.COM ; SKOSIONI@SKAI.GR ; ANDREAS HOULIARAS ; KATAGGELIES@ALPHATV.GR ; ILIANA@PROTOTHEMA.GR ; L.BOUKOUVALA@SFINA.GR ; INFO@EVENIZELOS.GR ; PROTIGRAMI@ERT.GR ; KOINONIA@MEGATV.COM ; AGAL@PARLIAMENT.GR ; androulakis@mimis.gr ; ALAVANOS@SYN.GR ; DCHATZISOK@PARLIAMENT.GR ; YDRAGASAKIS@PARLIAMENT.GR ; KKE@PARLIAMENT.GR ; F.SEVASTIADIS@PARLIAMENT.GR ; KANELLI@OTENET.GR ; Paschos Mandravelis ; Cc: YPERRIS@MNM.GR ; DDASOPOULOU@MNM.GR ; KARLATIRATOTA@YAHOO.GR ; KARAGIANNIDIS@PHILATHLOS.GR ; SKOM@OTENET.GR ; CHIOTAKIS@PROTOTHEMA.GR ; PBOUS@MNM.GR ; GPETRIDIS@MNM.GR ; KLITOSKAR@YAHOO.GR ; PILOT@TECHNICALPRESS.GR ; CZAMPOUNIS@PROTOTHEMA.GR ; George Christoforidis TKARAMITSOS@PROTOTHEMA.GR ; Cc: SARADAKOS@PEGASUS.GR ; KNANOS@PEGASUS.GR ; MAPSARA@PEGASUS.GR ; KATSAROU@PEGASUS.GR ; MADAM@PEGASUS.GR ; DAMANAKI@PASOK.GR ; pANGALOS@OTENET.GR ; MICHALIS@CHRISOCHOIDIS.GR ; MATSI@PARLIAMENT.GR ; KOUVELIS@ACTIVENET.GR ; espresso@espressonews.gr ; NAMA@ALTER.GR ; AVRAMOPOULOS@OTENET.GR ; PG@ERT.GR ; Δημήτριος Στρατούλης ; korai@enet.gr ; Georgiadis ; THEMOSANASTASIADIS@ARTHRON.GR ; GSKAFIDAS@PEGASUS.GR ; desk@cpress.gr ; troktikos troktikos ; press.gr@hotmail.com ; info1@mohaw.gr ; LZAGORITIS@PARLIAMENT.GR ; tassos@folders.gr ; karximakis@parliament.gr ; GAP@PASOK.GR ; o.poulou@parliament.gr ; YPERRIS@MNM.GR
Sent: Monday, April 27, 2009 12:28 PM
Subject: ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ???ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ???Κ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣΙΓΟΥΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΘΕΣΑΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΣΑΝ ΨΑΡΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΩΣ ΑΠΑΤΗ!!

ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, Η ΑΠΑΤΗ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ, ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!!! ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

ΤΗΝ ΛΥΣΗ, ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΞΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ 4/2004, THN ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ 4/2006!ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 86, ΠΑΡΟΤΙ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΒΑΣΗ!!!

ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΟΥ WWW.ADIKIELLADA.BLOGSPOT.COM ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ EMAIL ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ Κ ΣΕ ΣΑΣ Κ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ!!ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΖΟΟΜ ΣΤΗ ΝΕΤ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ «ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ». KAI ΣΥΝΕΧΙΣΑΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..ΑΛΛΑ (ΕΚΦΡΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ) ΟΤΙ «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ» ....ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Κ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ? ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Κ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ? ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ?ΕΙΝΑΙ Η ΟΧΙ ΛΟΓΙΚΑ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ? ΑΠΟ ΤΙ ΜΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΡΝΕΙΣΘΕ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΝΟΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΠΑΡΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 86 Σ.

ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ Ο ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΑΡΑ ΑΡΝΕΙΣΘΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ?
ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ, ΤΟΤΕ Η ΜΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ. ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ 100%!!!!!!!ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΡΟ, ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΟΜΩΣ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ!!!ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΝ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ EMAIL ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΣΤΟ BLOG MOY WWW.ADIKIELLADA.BLOGSPOT.COM ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΩ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ

ΦΙΛΙΚΑDimitris Sioutis (MBA)
19, Olympias str,
16561 Glyfada
Athens, Greece
Tel/Fax: + 30 210 96 37 203
MOBILE: + 30 694 55 47 109
Email: Dimitris@Tangara.gr
www.tangara.gr
www.adikiellada.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: