Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2008

ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!!

----- Original Message -----
From: Dimitris@tangara.gr
To: Paschos Mandravelis
Sent: Tuesday, November 18, 2008 10:09 PM
Subject: ΕΛΟΣ + ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ. ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗ

ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ?

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΗ!

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ?


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΦΙΛΙΚΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ)

ΑΥΤΟ ΤΟ EMAIL ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΣΤΟ BLOG MOY ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ


TΑNGARA LTD
FRESH & FROZEN NILE PERCH. VAT # EL 095731920
19, OLYMPIAS STR, 165 61 GLYFADA, ATHENS, GREECE.
TANGARA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ. ΝΩΠΗ & ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΠΕΡΚΑ.
TEL: +(30-210) 9637 203, FAX:+(30-210) 9637 203
E-MAIL: DIMITRIS@TANGARA.GR, ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ: WWW.TANGARA.GR
MOBLE /KINHTO : 694 55 47 109

3Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008
ΠΡΟΣ: Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΑΘΗΝΑ

ΚΥΡΙΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ

ΘΕΜΑ: «ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!»

ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ.

ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ κ. Eliot Spitzer, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 9, ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ, ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.
ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΣΑΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗ 4/2004, ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ!
ΔΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΗΘΙΚΗΣ. ΕΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΕΙ, ΚΥΡΙΩΣ, ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΖΩΗΣ, ΕΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΖΗΜΙΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΤΕ, ΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ!
ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΚΡΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ, ΕΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΟΝ Κ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ! ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ Α.Δ. 4/2004, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ 4/2006, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ Κ.Υ.Α. Ζ1-404, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΑΥΤΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ! ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ!
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ 2005!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΟΥΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ, ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΖΗΜΙΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ!!
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΜΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΠΕΝΤΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ.
ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ)


ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ
TANGARA EΠΕ

ΚΟΙΝ. ΓΡΑΦΕΙΟ Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Κ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Κ.Κ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ.Dimitris Sioutis (MBA)19, Olympias str,16561 Glyfada Athens, GreeceTel/Fax: + 30 210 96 37 203 MOBILE: + 30 694 55 47 109 Email: Dimitris@Tangara.grwww.tangara.grwww.adikiellada.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: