Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2008

ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΟΡΚΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ!

----- Original Message -----
From: Dimitris@tangara.gr
To: ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΥ ΑΛΕΥΡΑ
Cc: androulakis@mimis.gr
Sent: Sunday, November 16, 2008 11:40 AM
Subject: ΤΙΜΩΡΕΙΣΤΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΟΡΚΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ!

ΓΙΓΑΝΤΑ ΜΙΜΗ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ EMAIL KAI ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΟΥ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο Κ. ΑΛΕΥΡΑΣ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΩ!

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΑΡΘΡΟ 68, ΠΑΡ 2) ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΙΚΡΩΝ Η ΜΕΓΑΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ Η ΒΟΥΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ!
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ!

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 86 ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ

ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΔΙΟΤΙ ΗΡΝΕΙΤΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ. ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΕΓΩ!
ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΔΟΛΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ? ΠΩΛΟΥΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΑΝ ΨΑΡΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ 14 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο Κ. ΑΛΕΥΡΑΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΕΞΕΤΑΣΗ!!!

ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΕΥΘΕΩΣ ΣΥΝΕΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ 30 Η 60 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΘΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΑΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΙΟΡΚΟ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ BLOG MOY ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ!

ΦΙΛΙΚΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ KATA ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!»

ΓΙΑ 14 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ 1992 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2006, ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΑΝ ΨΑΡΙ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ, ΤΑ 850 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΨΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ 150 ΓΡ ΗΤΑΝ ΕΠΙΠΑΓΟΣ (= ΚΡΟΥΣΤΑ ΠΑΓΟΥ = ΝΕΡΟ!!!), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΩΝΑΤΕ ΣΑΝ ΨΑΡΙ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ 290/92 ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΠΑΓΟ ΣΑΝ ΨΑΡΙ! ΤΟ 2001 ΟΜΩΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Η ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ 98/6/ΕΚ (ΜΕ ΤΗΝ Κ.Υ.Α. Ζ1-404), Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΣΑΝ ΨΑΡΙ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 17/2003 ΤΟΥ Κ. ΚΟΥΛΟΥΡΗ, ΚΑΙ 4/2004 ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΑΝ ΤΗΝ Ζ1-404 (αρθρο 4, παρ. 2) ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΗΓΙΑ 2000/13/ΕΚ (αρθρο 8, παρ. 4). ΕΓΩ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.
ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2004 ΟΜΩΣ, ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΠΟΝΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΛΛΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ, ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ Η Α.Δ. 4/2004 ΠΑΡΑΒΙΑΖΕ ΤΗΝ Ζ1-404. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΩΣ (Διαβαστε στο blog μου www.adikiellada.blogspot.com την αλληλογραφια) ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΑΓΝΟΗΣΕ, ΟΠΩΣ ΑΓΝΟΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΟΣΕΛΙΔΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ CITYPRESS (12/2005), ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο Κ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΥΠΕΒΑΛΕ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΠΑΓΟΥ ΣΑΝ ΨΑΡΙ, ΟΤΙ «στην ουσια αποτελει απατη και αποβαινει σε βαρος του καταναλωτη»!!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Ο Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΝΑΛΗΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΟΥ WWW.TANGARA.GR. ΤΟ 2006 ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΕΤΣΙ, ΤΕΛΙΚΑ, Ο Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ 4/2004 ΜΕ ΤΗΝ 4/2006 ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Ζ1-404, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ!!
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ 2005, ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!! H ΕΝΟΧΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑΤΙ, ΠΕΙΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙ 2 ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΗ, ΗΡΝΕΙΤΟ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ Ζ1-404 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΑΝΑΛΗΘΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΝΕΠΩΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ, ΟΤΙ Ο Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ! ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ 30 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 86 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 154 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ! ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ Η ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΣΚΗΣΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ!
ΝΟΙΩΘΩ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΑΛΥΨΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΓΙΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΑΣ. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ), www.adikiellada.blogspot.com, www.tangara.gr, dimitris@tangara.gr


TΑNGARA LTD
FRESH & FROZEN NILE PERCH. VAT # EL 095731920
19, OLYMPIAS STR, 165 61 GLYFADA, ATHENS, GREECE.
TANGARA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ. ΝΩΠΗ & ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΠΕΡΚΑ.
TEL: +(30-210) 9637 203, FAX:+(30-210) 9637 203
E-MAIL: DIMITRIS@TANGARA.GR, ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ: WWW.TANGARA.GR
MOBLE /KINHTO : 694 55 47 109

3Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008
ΠΡΟΣ: Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΑΘΗΝΑ

ΚΥΡΙΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕ

ΘΕΜΑ: «ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!»

ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΜΑ.

ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΗ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ κ. Eliot Spitzer, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 9, ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ, ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.
ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΣΑΤΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗ 4/2004, ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ!
ΔΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΗΘΙΚΗΣ. ΕΝΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΕΙ, ΚΥΡΙΩΣ, ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΖΩΗΣ, ΕΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΖΗΜΙΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΤΕ, ΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ!
ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΣΑΣ ΚΡΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ, ΕΝΩ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΤΟΝ Κ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ! ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ Α.Δ. 4/2004, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ 4/2006, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ Κ.Υ.Α. Ζ1-404, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΑΥΤΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ! ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ!
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ 2005!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΟΥΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΕΣΩΚΛΕΙΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ, ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΖΗΜΙΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΗ ΑΛΛΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ, ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΤΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ!!
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΜΕ ΣΑΡΑΝΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΠΕΝΤΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΑΞΙΟΖΗΛΕΥΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ.
ΜΕ ΕΥΓΕΝΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ)


ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ
TANGARA EΠΕ

ΚΟΙΝ. ΓΡΑΦΕΙΟ Κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
Κ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Κ.Κ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, Ο ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ.
----- Original Message -----
From: ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΥ ΑΛΕΥΡΑ
To: Dimitris@tangara.gr
Sent: Monday, November 10, 2008 10:35 AM
Subject: Re: PROVE ME WRONG!
κύριε Σιούτη, δύο σχόλια.

Εκατοντάδες είναι οι υπουργικές αποφάασεις που κρίνονται αντίθετες στο κοινοτικό δίκαιο και ανακαλούνται ή διορθώνονται. Αυτό δεν είναι απόδειξη ενοχής. Το ίδιο συμβαίνει και με νόμους ακόμη.

Δεύτερον. Περάστε στη θέση ενός απλού πολίτη με πολλά προβλήματα και σκεφθείτε πως θα σας φαινόταν ένα κόμμα να ζητά εξεταστική επιτροπή για τον επίπαγο στα ΄ψάρια. Οι εξεταστικές επιτροπές αφορούν μεγάλα θέματα πολιτικής ευθύνης κυρίως.

Αν τώρα το ότι δεν ζητάμε εξεταστική σας φαίνεται ύποπτο και απόδειξη διαφθοράς στην πολιτική, τι να πω ;

Και τέλος ο καλύτερος δρόμος είναι τα δικαστήρια για τις αστικές ευθύνες και τυχόν παρανομίες των οργάνων της διοίκησης.

Φιλικά

νάσος αλευράς
----- Original Message -----
From: Dimitris@tangara.gr
To: ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΥ ΑΛΕΥΡΑ
Sent: Sunday, November 09, 2008 11:44 AM
Subject: PROVE ME WRONG!
Κ. ΑΛΕΥΡΑ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ

1. ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΟΤΙ Ο Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ!
2. ΑΣ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΕΓΩ ΣΦΑΛΛΩ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ (ΚΟΥΛΟΥΡΗ + ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ) ΕΚΔΟΣΗ ΔΥΟ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΓΟΡΑΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΗΝ 17/2003 ΚΑΙ ΤΗΝ 4/2004 ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΚΥΑ Ζ1-404. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ ΔΙΟΤΙ Η 4/2004 ΑΝΤΕΚΑΤΕΣΤΑΘΗ ΜΕ ΤΗΝ 4/2006 ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΛΟΓΩ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ!
3. ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 86 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 144 ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 68 ΠΑΡ. 2 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΟΜΩΣ 60 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (1/5 ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ) ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ.
4. Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ, ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΑΝ ΕΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ Η Ζ1-404 ΟΤΑΝ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟ 2001 (ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ), ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΟΛΟΣ, ΚΛΠ ΚΛΠ!!!
5. ΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΩ ΟΤΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΗ?
6. ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ? ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 60 ΣΥΝΤ. ΣΑΣ ΔΙΔΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΥΝΗΤΙΚΗ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ? ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ?
7. ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ? ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ?
8. ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ? ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ? ΚΑΙ ΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΑΤΡΙΚΙΟΙ, ΗΤΟΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΝΟΜΩΝ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΛΗΒΕΙΟΙ!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΩ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ)

----- Original Message -----
From: ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΥ ΑΛΕΥΡΑ
To: Dimitris@tangara.gr
Sent: Thursday, November 06, 2008 1:26 PM
Subject: Re: ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ!!
διαφωνώ με την άποψή σας για την πολιτική. Έχετε μια άποψη για την ποινική ευθύνη του Παπαθανασίου , διαφορετική από την πολιτική, και όποιος δεν τη συμμερίζεται είναι ύποπτος. Δεν είναι έτσι, τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να εξετάσω ολόκληρο το φάκελο και να καταλήξω σε συμπέρασμα. Τα υπόλοιπα που μου είχατε πει πράγματι δείχνουν σοβαρά.

νάσος αλευράς
----- Original Message -----
From: Dimitris@tangara.gr
To: Νάσος Αλευράς
Sent: Wednesday, November 05, 2008 4:29 PM
Subject: ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ!!
Κ. ΑΛΕΥΡΑ

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ NEWSLETTER ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙΡΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΤΕ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ

ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ ΕΣΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ Η
ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΟΛΟΥΣ!

ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ, ΩΣ ΚΟΜΜΑ, ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ!

ΑΡΝΕΙΣΘΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ! ΓΙΑΤΙ? Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΛΕΒΕΤΕ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝΕΝΤΙΜΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!

ΑΥΤΟ ΤΟ EMAIL ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ BLOG MOY ADIKIELLADA.BLOGSPOT.COM! ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ)


Dimitris Sioutis (MBA)19, Olympias str,16561 Glyfada Athens, GreeceTel/Fax: + 30 210 96 37 203 MOBILE: + 30 694 55 47 109 Email: Dimitris@Tangara.grwww.tangara.grwww.adikiellada.blogspot.com
----- Original Message -----
From: Νάσος Αλευράς
To: Undisclosed-Recipient:;
Sent: Wednesday, November 05, 2008 2:59 PM
Subject: NEWSLETTER
____________________________
* Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε το newsletter παρακαλώ στείλτε email στη διεύθυνση nalevras@alevras.gr με θέμα unsubscribe

Δεν υπάρχουν σχόλια: