Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009

Κ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ

----- Original Message -----
From: Dimitris Sioutis (MBA)
To: MINSEC@YME.GOV.GR
Cc: Neoklis K Solomos ; rovva@pegasus.gr ; ANDREAS HOULIARAS
Sent: Wednesday, May 13, 2009 11:35 AM
Subject: ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ


Κ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΤΕΡ, ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΕΞΕΤΑΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ.

ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ EMAIL ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ. ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!! ΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΑΤΕ!Η ΟΡΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ, ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ, ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑ ΟΙΚΤΡΑ!ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Κ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙΜΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ. ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ ΝΑΧΕ ΔΙΚΙΟ!

Αυτο το email και την τυχον απαντηση σας, θα το αναρτησω στο blog μου www.adikiellada.blogspot.com και ισως το συμπεριλαβω σε βιβλιο αν αποφασισω να το γραψω.Σας ευχαριστω για την προσοχη σαςΦιλικαΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΟΥΤΗΣ (ΜΒΑ)


Dimitris Sioutis (MBA)
19, Olympias str,
16561 Glyfada
Athens, Greece
Tel/Fax: + 30 210 96 37 203
MOBILE: + 30 694 55 47 109
Email: Dimitris@Tangara.gr
www.tangara.gr
www.adikiellada.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: